POB Soft

POB Soft

POB Soft Retail este un program de gestiune si de vanzare prin scanarea codurilor de bare pentru magazine, ce simplifica munca managerilor si a angajatilor.

Instalarea unui program de gestiune si vanzare in magazin, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, economiseste timp pretios pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.

Controlul stocurilor
Programul de gestiune magazin POB Soft Retail va permite sa stabiliti pretul produselor si cantitatea într-un singur loc. Urmariti inventarul pe gestiune sau grupa de produse si setati alerte automate atunci cand produsul dumneavoastra are un stoc scazut.

Analiza & Raportare
Cu ajutorul programului de gestiune magazin POB Soft Retail determinati produsele cele mai bine vandute, cele mai profitabile dar si produsele care nu au fost vandute in ultima perioada. Intocmeste cu usurinta un raport in functie de perioada dorita.
Cu programul de gestiune magazin POB Soft Retail urmariti timpul de lucru si vanzarea angajatilor cu cateva clicuri. Bazat pe rolul la locul de munca puteti gestiona ceea ce angajatii dumneavoastra pot face la sistemul POS

Genereaza comenzi de aprovizionare
Cu ajutorul soft-ului retail, manageriati comenzile catre furnizor din sistemul POS. Cand stocul pe produs este scazut, automat se genereaza comanda optima de aprovizionare. Primiti inventarul cu un singur clic si urmariti actualizarile din punctul de vanzare. Vedeti comenzile in asteptare si nu pierdeti urma cumparaturilor niciodata.

Imprimare personalizata de coduri de bare
Cu POB Soft Retail, imprimati propriile coduri de bare personalizate si etichete într-o varietate de forme si dimensiuni. Cand produsul este receptionat, printeaza codul de bare cu un singur clic.

Software-ul nostru POS functioneazaca software de management al relatiilor cu clientii. Fidelizarea clientilor intentioneaza sa motiveze revenirea acestora la dvs. Achizitionand produse clientii dumneavoastra acumuleaza puncte iar atunci cand sunt indeplinite criteriile mentionate in program ofera recompense clientilor. Personalizeaza planul tau de loialitate pentru a lucra la cresterea afacerii. Ofera procent sau discount in lei si transforma clientii tai in cei mai mari avocati.