SmartCash POS

SmartCash POS

Ce este SmartCash POS?

SmartCash POS este aplicatia responsabila cu efectuarea vanzarilor folosind imprimante fiscale sau case de marcat fiscale utilizate in acest sens.

Aplicatia SmartCash POS asigura desfasurarea procesului de vanzare cu amanuntul in orice tip de magazin. Programul include multiple interfete de vanzare specifice profilului magazinului respectiv.

Programul este proiectat sa opereze pe sisteme cu interfata touchscreen sau pe sisteme dotate cu tastatura si display clasic. Lansata pe piata in anul 2003, aplicatia software a fost proiectata de la bun inceput pentru operare facila prin intermediul ecranelor senzitive. De-a lungul anilor de dezvoltare continua aplicatia a fost integrata cu multiple echipamente fiscale, ingloband functii de vanzare, fidelizare si control al numerarului.

Programul SmartCash POS poate opera in mai multe moduri, functionarea cea mai avansata si mai raspandita fiind in modul online, conectat direct la baza de date a magazinului. In acest mod sistemele dotate cu SmartCash POS tranzactioneaza in timp real cu stocul magazinului.